18.05.2015 Az EKO DAR cég képviselői részt vettek a 82. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron kiállítóként


A 82. Újvidéki Mezőgazdasági Vásár keretében, az 1A csarnokban, sikeres ökológiai termelés kiállítást tartottak, amelyen részt vettek az EKO DAR cég vezetői, mint a talaj szerves fokozóinak és szerves szubsztrátok termelői, akik tagjai a Terras nevű biotermelők társulatának.

Az idei Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár május 09. és 15. között realizálódott, amely keretében sikeresen meg tartották az ötödik biogazdálkodás kiállítást ami az Országos biogazdálkodás fejlesztési egyesület Szerbia Organica szervezett, az ernyőszervezet ebben a szektorban amit a Szerbiai mezőgazdasági minisztérium pénzügyileg támogat.

A kiállításon 40 biogazdálkodó vett részt: gazdaságok, az ökológiai termékek feldolgozói és forgalmazói, az ökológiai nyersanyagok gyártói, biogazdálkodási fejlesztési központok, helyi és regionális szervezetek, oktatási és tudományos - kutatási intézmények, stb. A kiállítás a látogatók nagy figyelmét vonzotta, a külföldiekét és a hazaiakét is és nagy számú mezőgazdasági termelőkét is akik érdeklődtek a feltételekről és a szükséges lépésekről a bekapcsolódásról az ökológiai termelésbe , a hitelesítésről, az engedélyezett talaj fokozó és növényvédelmi készítményekről, az érdekelt intézmények támogatásárúl, stb.

Az EKO DAR képviselői kihasználták ezt a nemzetközi vásárt hogy bemutassák az üzleti koncepciójukat, a már létező biotermékeket és bejelentsék az új termék közeli forgalmazását - egy szerves folyékony trágya alapú gilisztahumusz EKO DAR HUMUSIL. Jelenlétüket a vásáron kihasználták a kapcsolatok teremtésére a nemzeti és nemzetközi partnerekkel és a tárgyalások során bővítették az értékesítési hálózatot.


31.10.2014
Képviselői a cég ECO DAR részt vett a 10. Nemzetközi Fesztivál az ökológiai termékek - BIOFEST 2014 kiállítóként

Szabadkán, 2014. október 29.-én és 30.-án a TERRA'S Egyesülettel és a Szabadkai Szabadegyetemmel együttműködve, a Földművelésügyi és Környezetvédelmi minisztérium, Mezőgazdasági, Víz- és Erdészeti Tartományi titkárság és Szabadka Város védnöksége alatt, az ökológiai termékek nemzetközi fesztiválját szervezte meg tizedik alkalommal BIOFEST 2014 név alatt.
A fesztivál egyik legfontosabb tevékenysége a két napos kiállítás volt, a biotermékek bemutatása és az üzleti szervezetek bemutatása az ökológiai termelés keretében hazánkban és külföldön egyaránt. A vásáron szerves termékek termelői mutatták be tevékenységüket, mezőgazdasági termékeiket, a feldolgozott/késztermékeket, bio növényvédő szereket, műtrágyákat, vetőmagokat és palántákat, valamint a biotermékek forgalmazóikent, mint a Terras egyesület tagjai és a talaj szerves fokozóinak termelőiként részt vettek az EKO DAR képviselői is.

Az EKO DAR képviselői kihasználták ezt a nemzetközi vásárt az üzleti koncepciójuk és az ökológiai termékeik bemutatására, valamint a látogatóknak bejelentették a termékpaletta bővítését a folyékony műtrágya formájában. A vásár alatt megerősítették az együttműködést a Terras Egyesület többi tagjával biotermelőkkel akik a termékeik jelentős szegmensének célcsoportját jelképezik. A vásárt kihasználták kapcsolatfelvételre a potenciális helyi és nemzetközi partnerekkel.

 

27.05.2014
Képviselői a cég ECO DAR részt vett a 81. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár Újvidéken is kiállítóként

Ezen belül 81 Mezőgazdasági Vásár újvidéki Hall 4, sikeresen bemutatott kiállítást az ökológiai termelés, amelyben, mivel a termelők talaj szerves fokozó és hordozó, a képviselőinek részvételével a vállalat ECO DAR.

Az idei Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár Novi Sad realizálódott az időszak 20 - 26. 05, bár beárnyékolta egy átfogó nehéz helyzetben, hogy szakadt hazánk, sikeresen tartotta a negyedik kiállítása biogazdálkodás által szervezett Országos Egyesület a biogazdálkodás fejlesztése során Szerbia Organica, ernyőszervezete ebben a szektorban Szerbiában a pénzügyi támogatást a Földművelésügyi Minisztérium, az idei kiállításon támogatja a szervezet és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete, az Egyesült Nemzetek Szervezete (FAO).

A kiállításon 40 résztvevő a biogazdálkodás: gazdaságok, a feldolgozók és a forgalmazók az ökológiai termékek gyártója, a nyersanyagok ökológiai termelési központok fejlesztése a biogazdálkodás, helyi és regionális szervezetek, oktatási és tudományos - kutatási intézmények, stb. A kiállítás vonzott nagy figyelmet a látogatók, mind a külföldi, és látogatott el a mezőgazdasági termelők száma, akiket érdekel, hogy milyen módon válsz szerves producer, a szükséges feltételeket, és lépéseket felvétel, tanúsítás, lehetővé tette felkészülés a tenyésztési és tájvédelmi, gyógynövények, támogatást érintett intézmények és hasonlók.

Képviselői EDO DAR kihasználta a nemzetközi vásáron előmozdítása az üzleti koncepció és az ökológiai termékeket és kapcsolatot teremteni a nemzeti és nemzetközi partnerekkel, és a bővítés az értékesítési hálózat. Cég ECO DAR történt a tisztességes ökológiai termelés, a közös stand a Szövetség Terras Szabadkán, melynek tagjai március ebben az évben. Tekintettel a nagy érdeklődés termékeink és együttműködési kezdeményezések hoztak létre a vásár ideje alatt, hogy a menedzsment a vállalat ECO DAR, hogy jövőre is részt vesznek ezen az eseményen.

 

15.03.2014
Cég / feldolgozási művelet ECO DAR, összhangban elkötelezettségét a biotermékek termelésére, hivatalosan is tagja lett a Terras ez év márciusában. TERRA'S Egyesület 1990-ben alakult, mint egy non-profit szervezet a polgárok védelmét, megőrzését és a környezet minőségének javítása és az emberi egészségre.

Munka TERRA'S középpontjában az oktatás, hosszabbító, marketing és promóciós tudományos - kutatási munka, kiadói és a műsorszórás. Mission TERRA'S-irányul, hogy javítsa az életminőséget harmonizáció a természeti erőforrások és a kapacitás a helyi közösségek és a régiók. Stratégia TERRA'S-tartalmazza az együttműködés fejlesztése és a tevékenységek összehangolását a biotermelés területén és a környezetvédelem. Különös figyelmet fordítanak a TERRA'S, barátok vagy egyesületek, amely lehet: egyéni gazdálkodók, magán- és közösségi mezőgazdasági vállalatokkal, a feldolgozó vállalatok, felsőoktatási intézmények, egészségügyi intézmények, forgalmazók, fogyasztók, stb

ECO DAR március elején elfogadott célkitűzések és az alapszabály és a benyújtott csatlakozási kérelmét az igazgatóságnak az egyesület. A döntés a tagság a közgyűlés a Szövetség és értesítette a menedzsment ECO DAR 2014/03/14.

A társulás célkitűzései a következők: védelme, megőrzése és javítása a környezet és az emberi egészség, a tájékoztatási és oktatás biztosítása a nagyközönség és a szemléletformálás és az ismeretszerzés a változó szokások szempontjából környezetünk megóvása. Annak érdekében, hogy elérje célját kiemelt terület a Szövetség a biogazdálkodás, biodinamikus, multifunkcionális és helyes mezőgazdasági gyakorlat.

ECO DAR törekedni fog arra, hogy a jövőben produktívan együttműködni a többi az egyesület tagjai és Terras partnerei és aktívan hozzájárulnak a célok elérésére az egyesület, részt vesznek az egyesület, valamint egyéb feladatok elvégzésére bízott az Igazgatóság az egyesület.